O primărie care respectă cetățeanul și legea

No Comments Articole

Primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, a lansat astăzi un atac public la adresa USR Maramureș, pentru că ne-am permis să punem câteva întrebări despre legalitatea unor lucrări realizate de primăria Baia Mare.

Personal, în calitate de candidat USR la Primaria Municipiului Baia Mare, consider că două lucruri sunt esențiale în activitatea unui edil: nevoile CETĂȚENILOR și LEGEA.

Prin solicitarea de informații publice transmisă azi dlui. Catalin Chereches, nu am transmis obiecțiuni privind OPORTUNITATEA demersului, chiar lăudăm acest lucru. Baia Mare are nevoie de un primar gospodar care să se ocupe și de aceste aspecte, având în vedere că sunt foarte multe clădiri aflate inclusiv în proprietatea primăriei Baia Mare și care sunt într-un stadiu avansat de degradare din cauza proastei administrări din ultimii 7-8 ani. Problema pe care am identificat-o noi este una de LEGALITATE. Dar, având în vedere antecedentele domniei sale, am convingerea că nu a înțeles esența mesajului nostru.

Domnule primar, sunt dispus să facem din partea USR o petiție publică, așa cum ne sugerați, dar una care să vă ceară să RESPECTAȚI CETĂȚENII și LEGEA!

Articole similare